Snitel de porc

de -Licurici- in Porc, 23 Iun 2015 | 766 vizualizari

 

Un snitel pufos si crocant, dupa reteta mamei mele.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 2 oua
  • un pahar lapte rece
  • un pahar apa
  • 2 cani faina
  • o lingura de vegeta
  • ulei, pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

  • Am batut ouale cu vegeta, am adaugat laptele si apa, apoi, putin cate putin, aproximativ doua cani de faina, pana s-a format o compozitie nici prea subtire, nici prea groasa.
  • Carnea am taiat-o feliute mai subtiri, apoi le-am trecut prin compozitia cu ou si le-am pus sa se prajeasca in ulei incis, 2-3 min pe fiecare parte.
  • Cand snitelele sunt gata, se scot pe un servetel de bucatarie, ca sa se scurga uleiul in plus.
 

TIPS-URI

1

In loc de vegeta, se pot adauga condimete sau doar sare si piper.

2

Carnea se poate bate cu ciocanul de bucatarie, ca sa fie mai subtire.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel de porc 387680
retete culinare - Snitel de porc 387681
retete culinare - Snitel de porc 387682
retete culinare - Snitel de porc 387683
retete culinare - Snitel de porc 387684
retete culinare - Snitel de porc 387685
retete culinare - Snitel de porc 387686
retete culinare - Snitel de porc 387687
retete culinare - Snitel de porc 387688
retete culinare - Snitel de porc 387689

COMENTARII (22)

-Licurici- 1

23.06.2015, 21:44

) Da, sunt bune oricand si cu orice

Ksenya 1

24.06.2015, 08:27

bune

-Licurici- 1

24.06.2015, 08:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D