Socata reteta bunicii aromata si parfumata

de Tabita _ in Bauturi, 31 Mai 2013 | 17029 vizualizari

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

31.05.2013, 10:35

hashul 1

31.05.2013, 10:37

super

Alinutza80 1

31.05.2013, 10:41

foarte buna!

Tabita _ 1

31.05.2013, 10:44

Motan

Tabita _ 1

31.05.2013, 10:44

hasul multumesc

Tabita _ 1

31.05.2013, 10:44

Alinutza

Bunica 1

31.05.2013, 10:54

Ce buna este!

Bya Ralu 1

31.05.2013, 10:55

buna

delia64 1

31.05.2013, 10:57

Foarte buna si racoroasa ...ceva natural ca de chimicale sunt pline magazinele !

Cris2711 1

31.05.2013, 10:58

vin si eu la asa o bautura racoritoare

Tabita _ 1

31.05.2013, 11:00

Buni, e foarte buna!

Tabita _ 1

31.05.2013, 11:01

Bya

Tabita _ 1

31.05.2013, 11:02

Asa e, Delia, buna,sanatoasa si racoritoare.

Tabita _ 1

31.05.2013, 11:03

Vino, Crisulina!

CookieMonster 1

31.05.2013, 11:10

ce-mi mai place s-o amestec cu putina tuica, nu de alta dar trebuie sa-i testam calitatea socatei

Tabita _ 1

31.05.2013, 11:19

adry88 1

31.05.2013, 11:19

place

Tabita _ 1

31.05.2013, 11:20

Ma bucur ca-ti place, Adriana!

Rocsi 1

31.05.2013, 21:03

Ce harnicuta esti

Tabita _ 1

31.05.2013, 21:59

Multumesc Rocsi

gio 1

02.06.2013, 01:26

Tabita _ 1

02.06.2013, 13:22

Gio

luchiana 1

15.08.2013, 22:47

Krystyan Trendy 1

21.12.2013, 15:22

foarte buna

botcrina 1

14.05.2014, 15:39

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii