Somn in crusta de mustar Dijon

de Bucataras Medi in Peste, 30 Ian 2012 | 4968 vizualizari

COMENTARII (54)

Angelina_Elena 1

30.01.2012, 18:58

o bunatate

Miha 1

30.01.2012, 19:08

Ai facut si prajitura cand a fost Gabi la tine?

Ina 1

30.01.2012, 19:15

)) daca ai amintit de Gaby, nu trebuia sa mai zici sa nu cerem ))))

Ina 1

30.01.2012, 19:16

Tare bine arata, Medi'

RuxyRux 1

30.01.2012, 19:16

Arata fantastic Medi si pariez pe gustul deosebit la cat de priceputa te stiu in prepararea pestelui...bravo

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:19

ElenaDaria...........multumesc!

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:20

Da,Miha am facut ciocolata cu menta

Ina 1

30.01.2012, 19:28

after eight, nu?

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:33

daaaaaaaaaaaa,Inuco........after-ul alade tu nu ai mai apucat decat ambalajul

Lau 1

30.01.2012, 19:33

arata tare bine

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:34

Ruxy,pozelele nu sunt de cea mai buna calitate iar de gust sa-ti spuna Gaby daca a fost bun sa u nu.ce pot spune este ca Cezarului ia placut.

Ina 1

30.01.2012, 19:34

Parca mi-a gasit si mie una, ma', printre ambalaje

Ina 1

30.01.2012, 19:35

tot Gaby, ca eu nu gaseam decat hartii goale )))))

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:37

daaaaaaaaaaaaaaaa,asa este,,,,,,,,,ce frumoasa a fost intalnirea aia.cand mai vii in bucuresti Inuco?

mirela0911 1

30.01.2012, 19:43

Foarte bine arata!

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:52

multumesc,Mirela!

Rocsi 1

30.01.2012, 20:11

mamaieelena 1

30.01.2012, 20:19

oo ce apetisant..

gaby_duceag 1

30.01.2012, 20:57

peste
friptura
peste
friptura
o briosa
peste
friptura
budinca
friptura, friptura
peste
o alta briosa


cam asa, nu?)))))))))))

gaby_duceag 1

30.01.2012, 20:57

aaa, si chec, iarta-ma!! ))))

diaconta 1

30.01.2012, 20:58

da Gaby,ca asa se face tortul,in straturi

diaconta 1

30.01.2012, 20:58

Medi,pot sa dau like? ori te superi?

diaconta 1

30.01.2012, 21:00

la chec n-are reteta ca l-a luat de la magazinul de pantofi,in loc de sanuri

gaby_duceag 1

30.01.2012, 21:00

are postat acu' 4 ani )))))))))

diaconta 1

30.01.2012, 21:01

la ce expiraturi are,nici ala n-ar fi prea vechi
Gaby,ce crezi,ne mai lasa mult pe site??? io cre'ca nu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Caras romanesc la gratar