Sos Nachos Cheese

de epurasha2bb in Sosuri, 12 Iul 2010 | 12801 vizualizari

 

un sos branzos picant care mie imi place cu rontaiele crocantele

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei iute
  • 1 castravecior murat picant
  •  4 linguri smantana grasa
  • 1 bucata de branza alba grasa si sarata de 100 g
  • alte feluri de branza ce aveti prin casa, bucatele mici ca niste cubulete
  • 3 boabe de piper negru
  • marar verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Nachos Cheese:

Se topeste branza cu smantana impreuna la bain marie.Apoi tocam marunt castraveciorul murat picant si mararul verde si amestecam cu sosul de branza. Mai adaugam 3 boabe de piper negru zdrobit atunci pe loc.Servim intr-un bol cu ardeiul iute infipt in sos si alaturi de triunghiuri crocante de nachos cheese(chipsuri din cereale cu gust de branza )

 

COMENTARII (8)

Julie 1

22.07.2010, 19:35

bibi2085 1

29.07.2010, 08:56

suuuuuuuper bun

lira 1

09.08.2010, 22:06

yammiiiiiiiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S