Sos pentru pizza sau friptura

de violeta30 in Pt. carne, 27 Sep 2015 | 5076 vizualizari

 

Daca aveti gogosari murati in otet pe care nu-i mai mancati, nu-i aruncati, ii puteti transforma intr-un sos delicios pentru fripturi sau pizza.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cepe
  • 2 ardei kapia sau gogosari proaspeti
  • 5 gogosari murati
  • 300-400 sos tomate
  • ulei
  • sare
  • condimente
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos pentru pizza sau friptura:

Se caleste ceapa in ulei, adaugam ardeiul proaspat (ar fi mai bun daca e copt), iar dupa ce s-a inmuiat bine si gogosarul murat tocat marunt. Lasam sa fiarba bine, cam 20 minute, si adaugam sosul de tomate. Potrivim de sare, adaugam condimente dupa gust si lasam sa scada si oprim focul. Lasam la racit si pasam pana se face pasta. Merge foarte bine la fripturi, dar si la pizza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos pentru pizza sau friptura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

28.09.2015, 23:51

Raluca57 1

28.12.2015, 14:17

Am facut acest sos si a iesit mai bun decat orce ketchup din comert. Este o idee buna pt folosirea gogosarilor murati care s-au inmuiat.

violeta30 1

28.12.2015, 15:21

Ma bucur, Raluca pentru ca reteta mea ti-a fost de folos Totul se transforma, nimic nu s-arunca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos cu busuioc pentru chiftelute