Spaghete cu pui si legume

de susu in Spaghete, 28 Mai 2010 | 6547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •     Ingrediente:  
  • 1 sfert pachet de spaghete
  • 1 morcov potrivit
  • 1/2 piept de la un pui
  • 2 cepe potrivite
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 mana de varza
  • 1 mana de porumb
  • sare
  • piper
  • curry
  • sos de soia  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu pui si legume:

 

 

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Cranea de pui se spala, se sterge cu un prosop si se taie fasii de grosimea unui deget. Morcovul curatat se taie bastonase sau se da prin razatoarea mare. Ardeii se taie julien si varza fideluta. Se pune 1 l de apa cu putina sare si ulei pe foc. Cand incepe sa fiarba se adauga pastele si se lasa sa fiarba "al dente" la foc mic. Cand sunt gata se scurg, se stropesc cu putin ulei si se clatesc sub un jet de apa rece. Ceapa si usturoiul se calesc bine intr-un wok sau o tigaie mai mare. Cand este aurita se adauga carnea fasii si se mai caleste cateva minute. Se adauga un praf de curry dupa gust (eu pun mai mult pt ca imi place condimentul dar pt altii poate schimba gustul mancarii). Dupa ce am calit carnea se adauga si celelalte pe rand calindu-se dupa fiecare: morcovul,ardeiul si varza.La sfarsit se pun si pastele bine scurse si se mai calesc putin fara a se zdrobi. Se pune si putin sos de soia in tigaie sau se serveste sosul in farfurie peste paste.

 

COMENTARII (4)

lia maria 1

28.05.2010, 09:05

O, ho,ho si de-a mea vin cu 5 furculitemari si lateca tare-mi plac spaghetele astea

Roxana 1

29.05.2010, 13:29

foarte bune....le trec la favorite

Bunica 1

30.05.2010, 09:40

Spaghete cu multe legume, ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21