Spaghete cu sos de rosii si ciuperci

de Pasiune pentru bucatarie in Spaghete, 25 Noi 2010 | 6806 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  * 300 g spaghete fara ou
  • * 4 ciuperci champignon
  • * 1 ceapa medie
  • * 1/2 morcov ras
  • * 5 catei usturoi
  • * 200 g rosii in bulion
  • * 1 lingura pasta de tomate
  • * sare,piper,usturoi granulat
  • * verdeturi italienesti(optional)
  • * patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de rosii si ciuperci:

Intr-o oala se pune apa cu sare,cand da in primul clocot se pun spaghetele si se fierb aprox 10 min pana se inmoaie.Cand s-a fiert se scot intr-o strecuratoare si se trec printr-un jet de apa rece.
Sosul:
Ceapa tocata fff marunt si morcovul dat pe razatoare se calesc in 2-3 linguri de ulei pana se inmoaie.

Ciupercile se curata,se spala si se stropesc cu otet,apoi se taie felii subtiri.Peste ceapa si morcov se adauga ciupercile,usturoiul tocat si condimentele si se amesteca.
Dupa aproximativ 5 minute se adauga rosiile cu bulion,pasta de tomate si 1 ceasca cu apa calda.Se lasa pe foc pana se ingroase putin sosul.

Peste spaghete se toarna sosul cald si se servesc cu patrunjel verde!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Spaghete cu sos de rosii si ciuperci 65860
retete culinare - Spaghete cu sos de rosii si ciuperci 65861
retete culinare - Spaghete cu sos de rosii si ciuperci 65862
retete culinare - Spaghete cu sos de rosii si ciuperci 65863
retete culinare - Spaghete cu sos de rosii si ciuperci 65864
retete culinare - Spaghete cu sos de rosii si ciuperci 65865

COMENTARII (13)

Rux 1

25.11.2010, 17:40

Ce bune...si ce frumoase sunt!

Ligia Bxl 1

25.11.2010, 18:43

stiuuu dar ingrasaaaa e buneee

tanyapatap 1

02.12.2010, 14:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21