nu-mi vine sa cred..asa ceva facea bunica mea(Dumnezeu s-o ierte) si i spuneam Resel..si il mancam cu lapte...ma tot gandeam intr-o zi oare cum se facea exact.. dar nu ma gandeam ca se poate manca ca si garnitura
Luk si mama mea mi-a zis ca faceau mai demult ceva asemanator,trebuie sa o intreb pe bunica la vara,sotul meu de exemplu mananca mamaliga in germania cu unt si zahar,iar eu cu lapte,sau cu telemea si smantana.E o nebunie,eu rad de el si el rade de mine.fiecare cu ce a invatat de acasa
Super
Multumesc de reteta; mama mea facea langa tocanita de pui cu smantana si le spunea nocherli; abia astept sa le incerc data viitoare cand fac tocanita, imi era asa de dor de aceasta mancare.
La Multi Ani 2011 draga mea!
Da?vezi,esti a treia care cunoaste reteta,sub alta denumire de la o zona la alta,dar asa este mamicile si bunicile noastre faceau si ele.Iar aici in Germania se mananca mult si acum in prezent,mai ales aici in sud.Acasa si la restauranr.La Multi Ani 2011 si un an mai bun
Extraordinar arata, ma bucur ca am gasit reteta, aici i-am vazut serviti si la fripturi cu sosuri si cu sosuri de legume, abia astept sa-i testez 100 de
mersi ptr instructiuni,la noi in zona se mananca,dar e ciudat ca nu am vazut forma,sau nu m-am uitat eu bine. Am facut si eu fara forma si au iesit cam grosolane,dar bune