Supa de rosii cu galusti

de alinaelena88 in Supe, 14 Feb 2013 | 2727 vizualizari

COMENTARII (10)

gaby_duceag 1

14.02.2013, 13:38

sigur ai scris bine numarul de linguri de gris?
parca...e prea mult 8 linguri per ou

diaconta 1

14.02.2013, 13:58

Gaby,sunt lingurite
Dar lasa tu,mai bine sa fie decat sa nu ajunga ))))))))))))))))

alinaelena88 1

14.02.2013, 15:12

gaby tu cate lingurite pui per ou? eu asa fac galustile si ies pufoase si moi si in plus asa am invatat de la bunica si mama mea. Daca tu ai alta metoda esti libera sa postezi.

diaconta 1

14.02.2013, 15:17

Alina,sincer si mie mi se pare cam mult,dar asa cum zici e reteta ta

gaby_duceag 1

14.02.2013, 15:24

corect, dia, eu am gresit
daca-s lingurite e ok, ca si eu pun aprox 4 linguri, deci 8 lingurite

Lau 1

14.02.2013, 15:27

diaconta 1

14.02.2013, 15:35

nici nu cred ca exista o masura fixa pentru gris la galuste,depinde mult si de marimea oului si de calitatea grisului.
eu am pus cam 3 linguri la un ou,dar uneori nu este suficient si mai adaug.

MotanLaOale 1

14.02.2013, 17:48

Sim0na 1

14.02.2013, 19:45

Rocsi 1

14.02.2013, 20:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de cartofi si morcovi