Tagliatele cu sos de rosii si chiftele invelite in cascaval

de CameliaR in Retete Delikat, 5 Iun 2018 | 3094 vizualizari

 

Astazi am testat si m-am bucurat sa gatesc cu noile arome de la Delikat. Yayyy! 
Am mai folosit si pana acum condimentele de la Delikat. Intotdeauna le-am apreciat calitatea si savoarea deosebita pe care le-o ofera preparatelor mele. Noile condimentele de la Delikat contin 100 % ingrediente naturale, la fel cum contin si cele care au aparut acum ceva timp. 
Noile produse includ 6 mixuri speciale create pentru preparatele din carne de pui, porc, chiftele, gratar, cartofi, sarmale si 4 amestecuri de ierburi aromatice si condimente (ierburi si boia, ierburi si marar, ierburi italiene si ierburi de gradina) care ofera un plus mancarurilor zilnice pe care alegeti sa le savurati. Care este secretul acestor noi ingrediente pentru care preparatele sunt mult mai gustoase si aromate? Secretul este originalitatea Ingredientelor, care provin direct din tarile lor de origine. Mai mult de atat, faptul ca ele sunt uscate natural ajuta la pastrarea nutrientilor si aromele se pastreaza foarte bine. Le folosesc cu multa incredere deoarece stiu ca nu contin nici un aditiv alimentar, monoglutamat de sodiu sau potentiator de aroma. Noile condimente de la Delikat au fost aduse din cele mai bune locuri din lume pentru a da un plus de savoare preparatelor tale.  De asemenea, ma incanta foarte tare faptul ca noua gama include atat produse fara zahar cat si produse care au in componenta o cantitate mica de zahar. In acest mod poti opta exact pentru ce fel de condimente iti doresti (cu sau fara zahar). Le-am recomandat mereu si le recomand si acum pentru ingredientele naturale si pentru gustul divin ce il ofera mancarurilor. 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc
  • 2 felii de paine
  • 2 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1 lingurita amestec de ierburi si marar de la Delikat
  • 1 lingurita amestec de ierburi si boia de la Delikat
  • 1 lingurita condimente pentru chiftele de la Delikat
  • 1 lingurita amestec ierburi italiene de la Delikat
  • sare si piper
  • 200 g cascaval
  • 250 ml sos de rosii
  • 300 g tagliatele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatele cu sos de rosii si chiftele invelite in cascaval:

Pentru inceput trebuie sa inmuiem painea in putina apa iar apoi o punem intr-un bol impreuna cu carnea tocata, oul, ceapa tocata marunt, usturoiul tocat marunt, sare si piper dupa gust, amestecul de ierburi si marar, amestecul de ierburi si boia si condimentele pentru chiftele de la Delikat. Le amestecam bine cu o lingura. Ne umezim mainile cu apa (putem sa sarim si peste acest pas) si incepem sa formam niste gramajoare din compozitia de chiftele. Le rulam intre palme si forma niste bile potrivite (nici prea mari, nici prea mici). Adaugam chiftelele intr-o tigaie cu ulei incins. Le rumenim frumos pe ambele parti iar apoi le scoatem pe servetele absorbante. 

Pentru a inveli chiftele in cascaval, trebuie sa respectam urmatorii pasi.

Jumatate din chiftelute le-am invelit in cascaval. In prima faza trebuie sa dam pe razatoare cascavalul. Intro-o tava de briose, adaugam cascaval ras. Punem o chifteluta in fiecare compartiment iar apoi o acoperim cu cascaval. Introducem tyava in cuptorul incins, si o lasam pana cand cascavalul se topeste si capata o culoare usor aurie.

Scoatem cu grija tava din cuptor, iar apoi asezam chiftelutele invelite in cascaval pe un gratar. 

Intre timp pregatim tagliatelele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pentru sos, eu am folosit niste pasta de rosii pe care am primit-o de la soacra mea. Il incalzim iar apoi adaugam o lingurita din amestecul de ierburi italiene de la Delikat. Strecuram pastele iar apoi le adaugam peste sosul de rosii. Le asezam intr-o farfurie adanca iar apoi adaugam si chiftelutele. Preseram putin parmezan si le servim cat sunt calde. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu sos de rosii si chiftele invelite in cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din cartofi, dovlecel si morcov