Tarta cu iaurt

de diana_k in Prajituri, 29 Noi 2010 | 1814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • putin ulei
  • coaja rasa de la 1/2 lamaie
  • 50 g stafide
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 400 ml iaurt
  • 200 g foi de placinte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu iaurt:

 pt umplutura se amesteca  iaurtul, zaharul, stafidele, ouale si coaja de lamaie. Se unge vasul in care se va coace tarta cu ulei se aseaza doua foi de placinta pe fundul vasului lasand capetele afara, se stropeste cu ulei, se toarna 1/4 din compozitia de iaurt

se iau doua foi de placinta si se imparuresc in patru si se aseaza peste iaurt, se stropesc cu ulei, se toarna alt strat de iaurt, alt strat de foi....la sfarsit se aduc marginile in interior acoperind tarta, deasupra am pus 2 linguri de iaurt si am presarat zahar.

se introduce la cuptor, este gata cand s-a rumenit frumos si trece proba cu scobitoarea

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tarta cu iaurt 67064
retete culinare - Tarta cu iaurt 67069
retete culinare - Tarta cu iaurt 67072
retete culinare - Tarta cu iaurt 67073
retete culinare - Tarta cu iaurt 67074
retete culinare - Tarta cu iaurt 67075
retete culinare - Tarta cu iaurt 67076

COMENTARII (10)

diana_k 1

30.11.2010, 23:35

da e foarte buna, umplutura seamana cu cea de branza de vaci, dar mai fina

diana_k 1

30.11.2010, 23:48

Marieta , multumesc

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 07:57

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21