Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de adasev12 in Prajituri, 11 Iul 2011 | 3567 vizualizari
Rocsi 1
am venit si eu dupa o tarta
Lau 1
si eu
DIANA B 1
eu n-am de aia , sa pot taia si eu ... iau de la tine ?
adry88 1
mihaelaM 1
adasev12 1
rocsi, sufletista....serviti, va rog!
onesta, bineinteles draga mea
eduard, mihaela...
ionela2682 1
pasta brise...eu nu am auzit niciodata de asa ceva....dar ce ai acolo e apetisant rau!
RuxyRux 1
Excelent Ada
ionela, pasta brise se foloseste de obicei pt tartele quiche lorraine...am postata si eu o reteta pt aluatul brise...e usor de facut,...de data asta l-am avut cumparat....
ruxy, draguta ca deobicei....
aziz 1
bune ,as rontz si eu una
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 04.05 la 20:15
pe 02.05 la 20:10
pe 02.05 la 14:02
de Bucataras 6
pe 02.05 la 11:25
pe 02.05 la 10:57
8 comentarii
de gaby_duceag 8
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
Caty
RODIMUR
Alinutza80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
burdulea56 1
VanessaAli 1
costi7hector 1
pinti 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!