Tiramisu

de gaby_gabytza in Prajituri, 16 Mar 2013 | 895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 pachet piscoturi
  • crema
  • 150 g mascarpone
  • 200 ml smantana
  • 3 linguri zahar
  • sirop
  • 2 lingurite cafea
  • 400 ml apa
  • decor
  • 1 ciocolata neagra
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu:

Pregatim mai intai siropul-Punem un ibric cu apa la fiert si adaugam linguritele de cafea.Lasam sa fiarba si apoi il luam de pe foc si il dam la racit.

Mixam smantana cu zaharul pana se topeste zaharul si se formeaza frisca dupa care dam la frigider 10 minute.Mixam putin si crema de mascarpone

Desfacem punga de piscoturi si le trecem cate una prin cafea si le asezam in tava.

Asezam un rand piscoturi,un rand frisca iar punem un rand de piscoturi inmuiate in cafea.Apoi punem crema de mascarpone si iarasi un rand de piscoturi inmuiate in cafea.

Dupa ce am terminat cu frisca decoram cu ciocolata razuita deasupra si cateva visine din compot.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tiramisu 211720
retete culinare - Tiramisu 211721
retete culinare - Tiramisu 211722

COMENTARII (12)

Rocsi 1

17.03.2013, 13:56

Cat de bun!

Lau 1

17.03.2013, 17:37

bun

Sim0na 1

18.03.2013, 11:19

Bun, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55