Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 24 Noi 2016 | 6128 vizualizari

COMENTARII (18)

portiadelumina 1

24.11.2016, 18:14

Bun, de post, sănătos, ca de-acasă. Olea' de murături şi gata-i festinul.

Constelatialeu 1

24.11.2016, 18:17

Padre, sa nu zici ca eu nu mananc din astea....muraturile nu le-am adus de la tara, am pus un gogosar umplut....)

Andra_Constantinescu 1

24.11.2016, 18:21

Buni!

Rahela Velicu 1

24.11.2016, 18:26

Merisor 1

24.11.2016, 18:27

Bune mâncărurile la tuci, mai ales la foc de lemne!

Constelatialeu 1

24.11.2016, 18:28

Merisor, focul de lemne la Bran...

Merisor 1

24.11.2016, 18:33

Si tuciul tau? ))

Cris2711 1

24.11.2016, 18:34

Ioi,vai,vreau si io acum

Constelatialeu 1

24.11.2016, 18:44

Tuciul Zmeoaicei, ea are gabarit depasit la slugoaie....

CameliaR 1

24.11.2016, 18:53

Vai de mine! Ador mancarica asta!

Bunica 1

24.11.2016, 18:53

Văleuuuuu,ce bunătate!

Nadyne 1

24.11.2016, 18:56

Tare buna!

Bucataras Diana 1

24.11.2016, 19:37

yammy... Cleme, fara carne???

cristinutanicolita 1

24.11.2016, 20:43

Buna mancarica la tuci! Aduc eu muraturile!

Rocsi 1

24.11.2016, 20:59

Ce gustoase sunt mancarurile astea facute la tuci!

Satisfyyourcravings 1

24.11.2016, 21:01

Imi faci pofta!

MotanLaOale 1

24.11.2016, 23:25

buna buna

anca_rm 1

25.11.2016, 08:36

o mancarica buna

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de post