Tocanita din pulpa de porc cu zucchini si frisca de gatit

de naomy in Porc, 25 Mar 2012 | 4913 vizualizari

COMENTARII (27)

Ina 1

25.03.2012, 09:48

Nu stiu cum este, dar pare interesant...

MotanLaOale 1

25.03.2012, 10:52

deyutzky 1

25.03.2012, 11:19

intersanta combinatie

Rocsi 1

25.03.2012, 11:23

ce buna

VERONICA2607 1

25.03.2012, 11:40

buna

mirela0911 1

25.03.2012, 12:18

Cred ca e buna!

Bya Ralu 1

25.03.2012, 13:04

pare buna

naomy 1

25.03.2012, 14:29

multumesc fetelor ,apreciez comentariile

Sim0na 1

25.03.2012, 15:25

Foarte bun trebuie sa fie!

naomy 1

25.03.2012, 16:32

simona ,super gustoasa

Lau 1

25.03.2012, 21:16

gustoasa

naomy 1

26.03.2012, 11:43

multimesc sufletisto

MIUTA 1

26.03.2012, 18:23

Imi place

naomy 1

26.03.2012, 22:15

ma bucur ca iti place miuta

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:35

bun,bun,bun

puidebucatar 1

25.05.2012, 17:28

Toate bune si aromate,dar la prezentarea ingrendientelor stam prost.Sa va explic si de ce,eu roman 100%,bine crescut ,cu bun simt si bun umor,oare cum mi-ar sta sa ma duc ca "Nae" in supermarket si sa caut de nebun acel ingrendient pe nume ZUCCHINI,o fi ea UE,dar haideti sa nu intram cu tot cu DOVLECEI in UE,si sa-i lasam in bucataria noastra...rusinicaaaaaaa...

diaconta 1

25.05.2012, 17:38

Puidebucatar,de ce te-ai suparat asa rau?
cred ca ,cam toata lumea care a avut tangenta cu bucataria,stie ca zucchini e dovlecelul acela cu coaja de un verde mai intens,ceea ce-l deosebeste de dovlecelul pe care-l folosim in mod obisnuit
cu siguranta Naomy nu se va supara daca cineva va cere lamuriri suplimentare
Bun venit!!!!

Miha 1

25.05.2012, 17:42

Nu vad nimic rau in faptul ca Naomy a scris zucchini in loc de dovlecel verde. Cu atat mai mult cu cat multa lume il cunoaste sub aceasta denumire.

diaconta 1

25.05.2012, 17:49

Miha,sper ca puidebucatar sa aprecieze macar umorul de pe site,daca spune ca are simtul umorului

diaconta 1

25.05.2012, 17:49

si uite-asa mi-am adus aminte ca Dorin n-a fost demult cu CTC-ul

Miha 1

25.05.2012, 17:59

Sunt sigura ca-l apreciaza.

Miha 1

25.05.2012, 17:59

Sa-l strige careva pe Dorin... ca are si Dia un dor...

diaconta 1

25.05.2012, 18:03

Eeeeeee unu'....mai multe
mi-e dor de Mihu,de Horia,de PuideOm,de Steel ,chiar si de Mircea
Uoooooofff si ma mir ca ma usuc pe picioare

gaby_duceag 1

25.05.2012, 18:08

))))))))))))))))))))

gaby_duceag 1

25.05.2012, 18:08

l-ai uitat pe Cezar ))))))))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de porc