Tort cu crema de branza si piersici

de Aletta in Torturi, 20 Iul 2015 | 1498 vizualizari

 

Imi place foarte mult crema de branza in prajituri si de mult vroiam sa fac un tort cu crema de branza. Pe caldurile astea nu iti mai arde sa faci la creme pe baie de aburi ;))
Delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri cu varf de zahar
  • 7 linguri de apa rece
  • 1 praf de copt
  • 5 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • un compot de piersici
  • 400 g crema de branza Goldessa (Lidl)
  • 600 ml frisca lichida (Viva)
  • 1 plic de gelatina
  • 200 g zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu crema de branza si piersici:

Pentru blatul de tort ; Albusurile se bat spuma,treptat se adauga cele 7 linguri de zahar iar cand bezeaua e tare se adauga galbenusurile,apa,praful de copt si se omogenizeaza usor. Se pune si faina amestecata cu cele 2 linguri de cacao.Se coace blatul 30-40 min la 180 grade..
 Se lasa la racit. Cand e rece se taie in 3 felii.

Crema ;  Se mixeaza branza cu zaharul si se adauga gelatina hidratata in 100 ml apa rece. Se bate 400 ml frisca si se adauga in crema de branza. Se da la frigider pana se incheaga bine.

Se trece la asamblat; Blaturile taiate felii se insiropeaza cu zeama de compot,se adauga bucati taiate de piersici, jumatate din crema. Se pune al doilea blat si se repeta operatiunea.

Se da la frigider cateva ore,ideal peste noapte si a 2 a zi se imbraca in cele 200 ml frisca ramasa si se decoreaza cu bucati de piersici si optional glazura de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

Albusurile se bat mai bine spuma cu un praf de sare.

2

praful de copt se poate adauga peste galbenusuri cu o lingura de apa rece

RETETA IN IMAGINI

Tort cu crema de branza si piersici-0
Tort cu crema de branza si piersici-1
Tort cu crema de branza si piersici-2
Tort cu crema de branza si piersici-3
Tort cu crema de branza si piersici-4
Tort cu crema de branza si piersici-5
Tort cu crema de branza si piersici-6
Tort cu crema de branza si piersici-7

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

20.07.2015, 14:00

Buuun si racoros!

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

20.07.2015, 19:44

foarte bun!

Aletta

Aletta 1

20.07.2015, 23:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!