Tort cu fructe de pădure şi ciocolată

de diaconta in Torturi, 31 Aug 2013 | 17313 vizualizari

COMENTARII (81)

diaconta 1

31.08.2013, 20:35

Multumesc mult de tot scumpiciosilor va pupacesc pe toti si sa stiti ca am avut musafiri dar nu au dovedit tot tortul ca e destul de mare))deci daca sunt pofticiosi,va astept

diaconta 1

31.08.2013, 20:35

Dea,zici ca esti "murita"? ))))))))

Lia_ 1

31.08.2013, 20:46

Aaa.. . pai zi-ne asa ca l-ai facut tot de ziua ta ... ca m-am speriat cand am vazut ca postezi iar tort, credeam ca ati luat-o de la capat

Bun tort, da' grea treaba cu peretele de ciocolata

O cam dadusei in gard cu Hulala aia dar ai dres-o magistral cu mascarpone bravo!!!

Am murit de ras la asta: "Gata treaba,acum ne apucam sa stricam mândrete de tort. "

RuxyRux 1

31.08.2013, 20:51

Absolut senzational Diuta! Defileaza pe covorul rosu fara doar si poate...felicitari scumpa mea...si inca o data fericire si iubire!

diaconta 1

31.08.2013, 20:55

Lia )) pai colegi de serviciu,mai multe randuri de musafiri,trebuiau omeniti cu ceva si cum la "dulce" ma pricep mai bine,am tot prajiturit
Nici pe mine nu ma incanta frisca Hulala,de regula gaseam frisca naturala foarte buna,dar acum nu mai este,iar smantana pentru frisca ma aduce la disperare,e loterie daca se bate ori ba.
Eu zic ca ,crema a iesit delicioasa chiar si cu frisca asta.
Multumesc pentru aprecieri

diaconta 1

31.08.2013, 20:56

Ruxy,absolut delicios este si tare ma bucur
Multumesc scumpa mea

Poliana 1

31.08.2013, 21:10

Arata fenomenal Dia draga! Stiam eu ca o sa iasa si bordura De gust...nu ma indoiesc ca e super bun, la ce combinatie dementiala ai facut acolo!! Pupici si multa sanatate si fericire iti doresc draga mea!

diaconta 1

31.08.2013, 21:15

Paula,multumesc mult pentru idee
A iesit multumitor si bordura,am aranjat-o cam greu dar a fost ok.Data viitoare va fi mai bine. Gustul a fost minunat.
Pupici si pentru Florinel sa creasca mare si voinic

Lia_ 1

31.08.2013, 21:19

Dia, n-am nici cea mai mica indoiala ca n-ar fi fost delicioasa si cu Hulala

uite aici tipsuri ca sa nu dai gres niciodata cu batutul smantanii de frisca

http://www.lalena.ro/1044-reteta-Crema-de-frisca-cum-batem-corect-smantana-pentru-a-face-frisca.html

este adevarat ca are un punct critic daca bati prea mult si se fac bulgari de unt dar nu dai gres cu asta

Lia_ 1

31.08.2013, 21:21

...

Mihaela11_jo 1

31.08.2013, 21:22

Tentatie absoluta

diaconta 1

31.08.2013, 21:27

Multumesc Lia o sa tin cont.
Totusi mie mi se pare foarte mult zahar la 1l de smantana pentru frisca.
Eu foloseam cam doua linguri pline de zahar pudra la 500 ml frisca naturala.
Dar mie nu-mi place prea dulce.

diaconta 1

31.08.2013, 21:27

Mihaela11,chiara asa)
Imi tot fac drum la frigider,dar incerc sa ma abtin pana maine
Multumesc

Miha 1

31.08.2013, 21:29

un tort senzational facut de un adevarat Top Chef!

Lia_ 1

31.08.2013, 21:49

Dia, acum am intrat iar pe link pt ca nici nu ma uitasem la cantitatea de zahar ... da, este enorm de mult, nici mie nu-mi place deloc atat de dulce; ... eu ti l-am trimis doar pentru metoda; ... cand ne dam seama sa ne oprim ca sa nu atingem punctul critic

diaconta 1

31.08.2013, 22:35

Lia,multumesc oricum.
Stiu ca frisca naturala este mai cu dichis,sper sa mai gasesc totusi din aceea de care cumparam eu.

diaconta 1

31.08.2013, 22:37

Miha,asa un compliment ma face sa ma umflu-n pene de mandrie
mai aveam de dichisit putin la el dar ma dadea mama afara din casa de nu terminam ))))) dar e grozav de bun

Merisor 1

31.08.2013, 22:39

Minunat tort ai facut, Dia!

Xandrinne 1

01.09.2013, 10:06

Ce fain arata, felicitari! Am salvat reteta.

diaconta 1

01.09.2013, 10:44

Xandrinne,multumesc foarte gustos este,astept sa-mi spui daca ti-a placut cand il faci

diaconta 1

01.09.2013, 10:45

Meri multumesc iubita

alilianaa 1

01.09.2013, 11:36

din de toate cate un pic pentru o reteta senzationala si pentru mainile tale dibace. La multi ani, Doamna draga!

T I M E A 1

01.09.2013, 11:47

Arata minunat Dia

mirela0911 1

01.09.2013, 13:25

ce mai? fara cuvinte! iar movul ala ma "omoara" La multi ani inca o data!

diaconta 1

01.09.2013, 15:10

Liliana multumesc din suflet

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort in straturi cu jeleu de visine