Tort cu mousse de fructe de padure si caramel

de Poliana in Torturi, 21 Sep 2012 | 19231 vizualizari

COMENTARII (54)

Elena_N_M 1

28.04.2014, 13:11

L-am facut de Paste.....nu e deloc wow.....in afara faptului ca arata bine nu are niciun gust desi am respectat intocmai reteta.....nu a fost dulce deloc si din cauza gelatinei consistenta a iesit foarte "gumata".....fals...imi parerau....m-am chinuit 4 ore pana am facut blatul, pana s-a intarit primul strat...apoi al doilea.....Si foarte importanta.....crema nu este in niciun caz mousse!!

Poliana 1

12.05.2014, 15:32

Buna Elena, imi pare rau ca nu ti-a placut tortul. Noua ne-a placut chiar foarte mult. Gelatina chiar nu e multa, evit sa fac excese cand vine vorba de gelatina, insa e necesara pentru a da fermitate cremei

Giana 1

16.05.2014, 10:09

Arata minunat

Xandrinne 1

09.09.2014, 22:44

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si frisca