Tort cu visine

de Miha in Torturi, 7 Noi 2011 | 10729 vizualizari

COMENTARII (112)

Miha 1

07.11.2011, 14:21

Eugenia:

1. Poti pune si cacao in blat, nu e nici o problema.

2. Compozitia de blat e cea de pandispan si daca albusurile sunt batute foarte bine nu mai trebuie si praf de copt. Dar daca vrei sa fii sigura ca iti creste frumos, poti pune.

3. Cu stratul generos de visine si frisca cu care este ornat, eu cred ca nu-i mai trebuie nici un fel de crema. Este foarte bun asa si echilibrat. Daca vrei neaparat sa pui crema, iarasi zic, nu e nici o problema. Atentie insa cand tai blatul in 2, la blatul de deasupra, cel cu visinile. Fiind greu, sa nu se rupa.

4. Eu am folosit visine din compot si tot si-au lasat suficienta zeama cat sa nu mai trebuiasca insiropat. Daca vei folosi fructe proaspete pe amesteci cu cateva linguri de zahar inainte de a le pune in cratita si la sfarsit zeama lasata va insiropa blatul.

5. Poti sa pui visine si in blat. Dar nu e prea mult? Si deasupa si inauntru? Cum crezi tu, eu zic ca sunt suficiente cele de deasupra.

Iti doresc spor la treaba si daca mai ai ceva nelamuriri...sunt aici.

Miha 1

07.11.2011, 14:30

Roxy, multumesc!

Miha 1

07.11.2011, 14:30

Multumesc Alina!

Miha 1

07.11.2011, 14:32

Roxana, cand? Acu?

Miha 1

07.11.2011, 14:33

Adinuta, asa ca mine, ai uitat sa specifici. Multumesc!

Miha 1

07.11.2011, 14:34

Medi, voiam sa-ti spun si tie acelasi lucru ca si Adinutei, dar la acest subiect mai degraba ai vorbi cu doamna Gabi, ca ea e cu eleganta. Multumesc!

Miha 1

07.11.2011, 14:39

Multumesc Jolygina.

Miha 1

07.11.2011, 14:39

Asa Rocsi, asa... Insista, insista...poate mai obtinem ceva calitati.

Miha 1

07.11.2011, 14:40

Multumesc Miuta! E bun si usor de facut!

Miha 1

07.11.2011, 14:41

Stie ea Bunica ce stie! Multumesc!

Miha 1

07.11.2011, 14:42

Lau multumesc!

Miha 1

07.11.2011, 14:42

Luk, nu mai sta pe ganduri, fugi la bucatarie. Multumesc!

Miha 1

07.11.2011, 14:44

Dia, deci...o ia pe Gabi de-o aripa si venim la tine, daaa? Sa fii pregatita sa ne deschizi usa.

Miha 1

07.11.2011, 14:44

Diana, ma alinti prea mult fata draga!

Miha 1

07.11.2011, 14:45

Elena Vladimir va multumesc!

Rocsi 1

07.11.2011, 14:50

Asa Rocsi, asa... Insista, insista...poate mai obtinem ceva calitati.
-pai si asa avem si antireclama cat incape...deci putina reclama pozitiva trebuie sa o accentuam

diaconta 1

07.11.2011, 14:50

Bine bine acu' nu's acasa,da' va anunt cand ajung
Bunica,de aia nu ma indrageai ca's ardeleanca get beget

Rocsi 1

07.11.2011, 14:56

07.11.2011, 14:50

Bine bine acu' nu's acasa,da' va anunt cand ajung
Bunica,de aia nu ma indrageai ca's ardeleanca get beget
-ba te indrageste mult,sunt sigura

diaconta 1

07.11.2011, 15:05

Rocsi,ti-a spus tie ca ma iubeste si pe mine?

Miha 1

07.11.2011, 15:07

Mi-a spus mie!

diaconta 1

07.11.2011, 15:11

pai cum ma iubeste daca ma tot cearta si zice ca nu's cuminte?

alinutzika 1

07.11.2011, 15:27

ce frumos e!

Oana 1

07.11.2011, 15:28

Miha, vreau si eu o felie mai mare..asa...cat un sfert de tort Arata suuuper!

diaconta 1

07.11.2011, 15:33

Oana

07.11.2011, 15:28
Miha, vreau si eu o felie mai mare..asa...cat un sfert de tort
Oana,pai noi stam de azi dimineata asa da' nu ne da,numa' ni l-a aratat

diaconta 1

07.11.2011, 16:00

Miha,ce frisca folosesti ca eu n-am gasit nici una sa ma "satisfaca"
dar daca eu am visine din compot fara samburi,mai trebuie sa le scot samburii?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort de visine si crema cu ricotta si ciocolata