Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor )

de AnyCostescu in Torturi, 12 Sep 2012 | 3279 vizualizari

 

ieri flacaul nostru a facut un anisor :D deci nu se putea sa nu facem un tortulet...of doamne ce a mai trecut timpul...>:D<

 

INGREDIENTE

  • 2 cani lapte(200ml)
  • 2 cani zahar
  • 7 oua
  • 500 ml frisca vegetala
  • 4 gelatine
  • fructe de care doriti
  • 1 compot ananas
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor ):

Ouale se bat cu zaharul pana se omogenizeaza. Se pune laptele. Aceasta compozitie se pune be baie de abur si se lasa sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana. Se lasa sa se raceasca.

In zeama de ananas se pun gelatina, se amesteca si se pun si ele pe abur pana se face ca un sirop, apoi se da deoparte. Frisca se bate.

Fructele se taie in ce forme doriti, de preferat mai mici pt ca atunci cand taiati tortul sa se taie frumos.

Se amesteca compozitia care s-a racit cu frisca si gelatina.

Intr-o tava rotunda se pune folie de plastic. Se pune un rand de fructe, un rand de crema, iar un rand de fructe si apoi unul de crema iar deasupra fructe. Se da la rece 10-12 ore. Dupa aceste ore "indelungate" se rastoarna tortul pe un platou si se orneaza cu frisca, fructe, bomboane sau ce doriti.

Se serveste cu spor

 

RETETA IN IMAGINI

Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor )-0
Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor )-1
Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor )-2
Tort Diplomat ( Edy - 1 anisor )-3

COMENTARII (25)

AnyCostescu

AnyCostescu 1

13.09.2012, 19:41

multumim frumos

LUK

LUK 1

15.09.2012, 20:56

la multi ani si sa creasca mare si sanatos!

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:35

la multi ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!