Tort ''doua culori''

de Adele in Dulciuri, 1 Apr 2014 | 768 vizualizari

 

Cine se trezeste de dimineata ,in bucatarie ajunge :) .

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 linguri ulei
  • 4 linguri faina.
  • 2 linguri cacao.
  • 1 iaurt .
  • 1 praf de copt.
  • 1oo gr zahar.
  • Decor:
  • ciocolata 100 gr
  • unt 50 gr
  • frisca.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ''doua culori'':

Batem ouale cu zahar si ulei,adaugam iaurtul si amestecam bine.Punem faina si praful de copt. Impartim compozitia in doua,intr-una din parti adaugam cele doua linguri de cacao si amestecam bine.Pregatim o tava (eu am folosit rotunda) si cu o lingura turnam din fiecare compoitie ,pana le terminam,incercand sa amestecam usor culorile intre ele,dam la cuptor pentru 24-30 min la 180°.

Intre timp pregatim ciocolata,punem pe foc o cratita cu ciocolata bucati,2 linguri de frisca si asteptam sa se topeasca,la urma adaugam untul si amestecam pana devine lucioasa.

Cand blatul s-a racit turnam ciocolata deasupra si ornam cu frisca.

 

TIPS-URI

1

Puteti sa-l pudrati cu zahar sau sa-l inveliti in glazura.

RETETA IN IMAGINI

Tort ''doua culori''-0
Tort ''doua culori''-1
Tort ''doua culori''-2
Tort ''doua culori''-3
Tort ''doua culori''-4
Tort ''doua culori''-5
Tort ''doua culori''-6

COMENTARII (12)

_Alina_ 1

01.04.2014, 19:12

Rocsi 1

01.04.2014, 19:56

Bun tortulet

Adele 1

01.04.2014, 20:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04