Tort Kinder Pinguin

de angyb in Torturi, 23 Ian 2012 | 3851 vizualizari

 

A venit si randul tortului .Traducerea mesajului de pe tort este "in 3 viata va fi mai frumosa" "la multi ani!" Sotia sarbatoritului a ramas de putin timp insarcinata asa ca am sarbatorit 2 evenimente.

 

INGREDIENTE

  • Pt. 1 blat
  • 5 oua
  • 200 g zahar 
  • 1 pahar de ulei (200ml)
  • 1 pahar de lapte
  • 200 g faina
  • 30 g cacao
  • 1 plic de drojdie instant pt. dulciuri (am pus poza sper ca se gaseste si la noi)
  • 600 ml frisca
  • 350 g nutella
  • Glazura:
  • 250 g ciocolata menaj
  • 50 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kinder Pinguin:

Bateti ouale cu zaharul. Se adauga uleiul, zaharul si faina amestecata cu cacao si drojdia(puteti pune praf de copt). Compozitia se toarna intr-o tava de aragaz si se pune in cuptor la 150 de grade pana trece testul scobitorii

Taiati blaturile in 2 (eu am facut 2 pt.ca trebuia sa fac un tort pentru vreo 20 de persoane.)

Bateti frisca spuma si puneti jumatate din cantitate pe primul blat.

Borcanul de nutella (sau orice crema de ciocolata aveti) se pune intr-o craticioara cu apa fierbinte pana cand se inmoie ca sa se poate intinde peste frisca.

Cantitatea de frisca ramasa se intinde peste stratul de nutella

Glazura:Topiti ciocolata impreuna cu laptele pe baine marie si cand s-a racit putin intindeti peste tort.

Marginile le-am decorat cu ciocolata plastica .

Pofta buna!!!!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tort Kinder Pinguin-0
Tort Kinder Pinguin-1
Tort Kinder Pinguin-2
Tort Kinder Pinguin-3
Tort Kinder Pinguin-4
Tort Kinder Pinguin-5
Tort Kinder Pinguin-6

COMENTARII (34)

angyb 1

24.01.2012, 14:17

Mai am un pic veniti?

lacrimioara 1

24.01.2012, 21:50

super buna aceasta praji imi place la nebunie

babi5 1

17.12.2014, 19:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41