Tort Tiramisu reteta

de Lavinia in Torturi, 13 Aug 2014 | 10963 vizualizari

COMENTARII (31)

tiby 1

13.08.2014, 11:16

hmmmm... super !!!

MOKUSKA 1

13.08.2014, 11:21

ce bun e

diaconta 1

13.08.2014, 11:23

Foarte frumos
Imi place,cu exceptia galbenusurilor crude in crema

dantes 1

13.08.2014, 11:23

Delicios!

Lavinia 1

13.08.2014, 11:27

Tiby

Lavinia 1

13.08.2014, 11:27

Mokuska

Lavinia 1

13.08.2014, 11:30

Dia,inainte si eu eram sceptica in a consuma ou crud dar cu timpul m-am obsinuit si nu ma deranjeaza cu absolut nimic.

Lavinia 1

13.08.2014, 11:31

Dantes

MotanLaOale 1

13.08.2014, 11:51

Bunica 1

13.08.2014, 11:54

Tocmai bun de mancat pe o zi calduroasa ca asta!

kukibella 1

13.08.2014, 12:05

Ela68 1

13.08.2014, 12:14

Ce bunatate

Adele 1

13.08.2014, 12:14

Panacris 1

13.08.2014, 12:37

babi5 1

13.08.2014, 12:52

Foarte bun

AnyCostescu 1

13.08.2014, 12:57

Delicious!!!!!!

Mitinita 1

13.08.2014, 13:00

superb

anca_rm 1

13.08.2014, 13:28

ce bun e si cat de bine arata

Lia_ 1

13.08.2014, 13:50

perfect, ca de obicei

robert_b 1

13.08.2014, 15:45

Merisor 1

13.08.2014, 17:54

Ce bun!

Valclaudia 1

13.08.2014, 19:44

mai mult decat perfect!

madi_marin 1

13.08.2014, 20:16

mmmm.....bun rau!

ralu_ca 1

13.08.2014, 21:04

excelent

alilianaa 1

13.08.2014, 22:54

tare bun

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă originală, ciocolatos cu fulgi de migdale