Tortilla

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2010 | 4206 vizualizari

COMENTARII (4)

adelian 1

21.02.2010, 20:51

Grozava reteta. Usor de preparat si deloc pretentioasa. De obicei o pregatesc pt. micul dejun .As putea aminti unele mici ´¨imbunatatiri¨¨. Mai precis cartofii curatati se taie ¨¨solzisori¨¨ iar dupa ce se inmoaie nu mai trebuie pisati. Dupa stoarcerea uleiului ,peste cartofi se mai poate adauga bacon si cascaval,taiate cubulete mici, se amesteca usor si apoi se adauga ouale. Pentru a intoarce tortilla se poate folosi un truc extrem de simplu-- o farfurie intinsa pusa peste tigaie ca un capac-- se intoarce tigaia astfel ca tortilla ramine pe farfurie, apoi se aseaza iar in tigaie cu partea deja prajita in sus. Dupa ce s-a prajit si cealalta parte se scoate folosind acelasi truc--cu farfuria intinsa pusa peste tigaie--. Succes si pofta mare !!

silvi0ara 1

21.02.2010, 22:44

madi_marin 1

22.02.2010, 10:40

ce mic dejun gustos.....

adry88 1

07.07.2011, 11:19

foarte buna

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Legume cu mustar