Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac

de Panacris in Peste, 10 Iun 2012 | 1939 vizualizari

 

O combinatie deosebita! Sanatate in farfurie!:)

 

INGREDIENTE

  • trunchi de merlucius 3 bucati,
  • vin rosu sec 250 ml.,
  • spanac proaspat 300g.,
  • lamaie 1 bucata,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • rozmarin,
  • ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac:

Spanacul se curata, se poseaza in putin ulei de masline. Pestele se curata, se condimenteaza si se pune la prajit in tigaia doubleta. Lamaia se feliaza si se aseaza deasupra pestelui. Se inchide tigaia si se lasa sa se prajeasca cca. 15 minute. Se adauga apoi vinul si se mai lasa sa fiara innabusit cca. 5 minute. Pestele se serveste fierbinte, alaturi de feliile de lamaie si spanacul posat. Pofta buna! 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac 166514
retete culinare - Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac 166515
retete culinare - Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac 166516
retete culinare - Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac 166517
retete culinare - Trunchi de merlucius cu lamaie si spanac 166518

COMENTARII (14)

Lau 1

11.06.2012, 08:26

numai bunatati

Panacris 1

11.06.2012, 09:15

Multumesc ptr. aprecieri!

roxanabucataras 1

11.06.2012, 22:03

vrednicutza de tine ce bun gatesti

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!