Varza cu costita de porc afumata

de Adi in Porc, 10 Iun 2018 | 6910 vizualizari

COMENTARII (21)

vasimur 1

11.06.2018, 11:00

Ancutsa 1

11.06.2018, 11:05

Super buna!

Merisor 1

11.06.2018, 11:22

Chiar bună a fost!

mirela0911 1

11.06.2018, 11:43

Parca-i simt mirosul! Foarte buna!

Gherca Daniela 1

11.06.2018, 11:46

Cris2711 1

11.06.2018, 12:32

Pfff,tipic romanesc

Bunica 1

11.06.2018, 13:34

Adiiiiii, ce mancare buna!

laura_n 1

11.06.2018, 15:14

Ce bunaciune!

dantes 1

11.06.2018, 15:41

Buna!

Bucataras 1

11.06.2018, 16:39

Cum arata! Stati tot acolo unde scrie pe Bucataras, da ?

Rahela Velicu 1

11.06.2018, 17:48

Constelatialeu 1

11.06.2018, 18:17

Deci se stie, aici ma asez la masa.....

Rocsi 1

11.06.2018, 18:27

Auuu, ce buna, ce gustoasa este!

Adi 1

11.06.2018, 22:33

Multumesc frumos tuturor!

RuxyRux 1

11.06.2018, 22:34

Cat de buna e!Auuu!

MotanLaOale 1

11.06.2018, 22:44

buna buna

Panacris 1

12.06.2018, 14:00

kytz 1

13.06.2018, 04:56

Foarte gustoasă!

Andra_Constantinescu 1

02.07.2018, 14:42

Foarte buna!

Gheorghita_T 1

08.07.2018, 19:56

Foarte apetisanta si gustoasa!

miki_a 1

16.01.2022, 12:39

Bună tare de tot această varză cu costiță afumată!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Stamppot zuurkool (varza acra cu cartofi si afumatura)