Varza cu jumari

de Bunica in Porc, 7 Feb 2015 | 726 vizualizari

 

Varza cu jumari n-am preparat de ceva vreme.Asa ca,la treaba!A fost foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 1 varza murata
  • 200 g. jumari mai carnoase
  • 300 ml. suc de rosii
  • 1 foaie dafin
  • 1/1 lingurita piper negru macinat
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1 legatura marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu jumari:

Pune jumarile intr-o cratita cu 200 ml.apa clocotita.

Lasa-le sa dea cateva clocote.

Toaca varza fideluta si adaug-o peste jumari.

Lasa la fiert 15 minute sau pana se inmoaie varza.

Adauga cimbrul,piperul,foaia de dafin,sucul de rosii si mararul.

Da vasul la cuptorul preincalzit la 160 grade pana cand varza este facuta.

Serceste cu mamaliguta si ardei iute.

 

 

TIPS-URI

1

Eu am dat-o la cuptor intr-un vas de lut cu capac.

2

Dupa o ora am luat capacul si am lasat-o sa se rumeneasca.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Varza cu jumari 365553
retete culinare - Varza cu jumari 365554
retete culinare - Varza cu jumari 365555
retete culinare - Varza cu jumari 365556
retete culinare - Varza cu jumari 365557
retete culinare - Varza cu jumari 365558

COMENTARII (15)

Rocsi 1

07.02.2015, 21:47

Varza am facut si noi aseara, dar cu carne si costita afumata!

dantes 1

08.02.2015, 12:55

Tare bune!

anca_rm 1

09.02.2015, 11:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21