Visina in sucul ei ( metoda de conservare )

de anisoara in Dulceata / Gem, 9 Iun 2010 | 28497 vizualizari

COMENTARII (5)

cristinne 1

10.06.2010, 10:18

si tine? nu mucegaieste pt ca fierbe numai 5 min??

anisoara 1

10.06.2010, 21:26

precizez, din momentul cand incepe sa clocoteasca, se inlatura spuma si visina clocoteste numai 5 minute. deoarece dupa ce este repartiza si inchisa in borcanele sterilizate, si pusa sub o plapuma calda,(1) TEMPERATURA DE FERBERE APROX. SE PASTREAZA SI EA SE STERILIZEAZA MAI DEPARTE, 2. VISINA ARE FOARTE MULTA ACREALA , SI ACEST FACTOR NU DA VOIE SA SE DEZVOLTE PROCESUL DE MUCEGAI NICI INTR-UN CAZ. In schimb visina se pastreaza intreaga , nu se faramizeaza in asa mod. sper ca am lamurit pe intelese. Salutari Cristine

Rocsi 1

10.06.2010, 21:32

buna metoda ta...

nadina73 1

10.06.2010, 23:53

super 5 furcu

anisoara 1

12.06.2010, 22:21

Cu placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gem de cirese si visine