Vitel cu ciuperci si smantana

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2017 | 5208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne proaspata de vitel taiata bucatele
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 20 cl de smantana lichida
  • 50 ml de vin alb
  • sare, piper, paprika dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • patrunjel tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu ciuperci si smantana:

Spalati, curatati si taiati ciupercile felii.

Curatati si tocati ceapa marunt.

Rumeniti ceapa tocata in 2 linguri de ulei, adaugati carnea si colorati-o pe toate partile.

Adaugati vinul alb si reveniti pana la evaporarea lui.

Intr-o tigaie, sotati ciupercile intr-o lingura de ulei.

Amestecati ciupercile cu carnea si varsati deasupra smantana lichida. Fierbeti impreuna cateva minute.

Puneti sare, piper, un pic de paprika dulce si verdeata tocata.

Este gata! Serviti cu orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci si maioneza