Zucchini cu parmezan

de dantes in Mancaruri de legume, 14 Iul 2017 | 3233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc zucchini
  • 20 g parmezan razuit
  • sare, piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini cu parmezan:

Zucchini se taie rondele, se sareaza putin si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot pe un servetel de hartie ca sa absoarba restul de apa. Se asaza rondelele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pe un singur rand, si se pipereaza dupa gust.

Se pune tava in cuptorul incins, la 200 grade C, pentru aproximativ 15 minute; se scoate tava si se presara pe fiecare bucata de zucchini, parmezan razuit, se mai tine la cuptor 5 minute.

Se poate servi simplu sau cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

15.07.2017, 18:08

Merisor 1

17.07.2017, 18:45

Simpli și delicioși!

Lau 1

24.12.2019, 22:05

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Zucchini pane