AndreaE

1

Bucataras
incepator

cluj / busto arsizio

Bucataras din 25.10.2013

RETETE45
PRIETENI137
Retete / Mancaruri cu carne

Ardei umpluti

In Porc la 21 Apr 2014

Am curatat ardeii. I-am taiat cotorul si nervurile. Am tocat marunt ceapa , morcovii si patrunjelul. Intr-un bol am pus carnea toacata, orezul , oul si legumele tocate. Am pus boia, piper si sare si am amestecat bine. Am umplut ardeii cu compozitia facuta, pe cele mai mari am asezat...

Snitel piept curcan

In Curcan la 8 Apr 2014

Am taiat pieptul de curcan felii , si le-am batut.  Am batut ouale intr-un bol.  Am luat feiile de piept si le-am preparat pe rand asa: am uns bine cu mustar pe ambele parti , le-a sarat , piperat , am pus boia si oregano , le-am dat prin oua apoi prin pesmet. Le-am pus la...

Varza calita la cuptor cu pulpa de pui

In Pui la 17 Mar 2014

Am tocat marunt ceapa si ardeiul , morcovul l-am ras si apoi cu 2 linguri de ulei le-am pus la calit. Varza am taiat-o fidelute si am adaugat-o in cratita cu legume. Am lasat pe foc 15 minute, am adaugat sare, piper , cimbru si 1 ceasca de bulion si am mai lasat sa de-a un clocot. Pulpele de...

Chiftelute

In Porc la 17 Mar 2014

Se piseaza usturoiul , se toaca marunt prazul si impreuna cu oul , patrunjelul tocat , se amesteca cu carnea. Se condimenteaza cu sare, piper , oregano , busuioc .  Se adauga 1 lingura de pesmet , si se amesteca bine. Din aluat se fac bilute , care se dau prin  pesmet, apoi se...

Costita la cuptor

In Mancaruri cu carne la 13 Feb 2014

Se rade morcovul , se toaca marunt ardeiul , ceapa si usturoiul. Se stoarce portocala .Se amesteca toate, apoi se adauga uleiul si apa. Se condimenteaza. Costitele se spala si se portioneaza, se aseaza in tava  iar peste se toarna compozitia de legume.  Se acopera cu folie de...

Aripioare de pui prajite

In Pui la 9 Ian 2014

Se spala aripioarele , se ung cu ketchup picant , se condimenteaza cu sare , piper , boia apoi se rostogolesc in faina si se dau prin ouale batute. Se prajesc in ulei pana devin crocante.

Musaca

In Mancaruri cu carne la 7 Ian 2014

Cartofii se pun la fiert. Legumele se toaca marunt si se pun la prajit impreuna cu carnea tocata. Compozitia se condimenteaza , se adauga usturoiul pisat si se lasa sa se caleasca toate.  Cand sunt fierti cartofii , se curata si se taie rondele. Intr-o tava se pune un rand de cartofi , se...

Piftie

In Mancaruri cu carne la 7 Ian 2014

Se spala bine carnea si se pune la fiert.Se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase. Se scoate carnea, se curata de oase apoi se taie bucatele si se aseaza in farfurii.  Se piseaza usturoiul , se adauga in apa in care a fiert carnea. Se adauga sare , piper dupa gust si cele 2 plicuri...

Legume cu pulpa de curcan la cuptor

In Curcan la 25 Noi 2013

Se dezoseasa pulpa de curcan si se taie in 5. Se taie cubulete cartofii si dovlecelul, ardeii si ceapa se taie fidelute, morcovii rondele. Se amesteca si se aseaza intr-o tava. Peste se pun bucatile de carne. Se condimenteaza , se pune uleiul de masline si se acopera cu folie de aluminiu. Se pune...

Rulada de carne cu cartofi evantai

In Mancaruri cu carne la 5 Noi 2013

Se toaca marunt legumele si impreuna cu carnea tocata sarata si piperata se prajesc. Se bate pieptul de curcan . Se ia o felie , in mijloc se pune o lingura jumate de carne tocata , se ruleaza , apoi roata se pune o felie de pancetta si se leaga cu ata.  Astfel facuta toata carnea se aseaza...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 21.04.2014

Ardei umpluti

publicat la 21.04.2014

Salata boeuf

publicat la 21.04.2014

Oua umplute

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro