Varza calita la cuptor cu pulpa de pui

de AndreaE in Pui, 17 Mar 2014 | 1927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc varza murata
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ceasca de bulion
  • 6 pulpe de pui
  • sare, piper, cimbru
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita la cuptor cu pulpa de pui:

Am tocat marunt ceapa si ardeiul , morcovul l-am ras si apoi cu 2 linguri de ulei le-am pus la calit. Varza am taiat-o fidelute si am adaugat-o in cratita cu legume. Am lasat pe foc 15 minute, am adaugat sare, piper , cimbru si 1 ceasca de bulion si am mai lasat sa de-a un clocot.


Pulpele de pui le-am pus la fiert . Cand au fost fierte , le-am spalat bine si le-am condimentat cu sare si piper.


Varza calita am mutat-o intr-o alta cratita , deasupra am asezat pulpele de pui si le-am bagat la cuptor. Am lasat sa se prajeasca carnea pe o parte , apoi le-am intors si pe cealalta parte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita la cuptor cu pulpa de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Alexandra Burz 1

18.03.2014, 08:36

_Alina_ 1

18.03.2014, 10:41

Rocsi 1

18.03.2014, 10:59

Imi place tare mult varza

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Varza acra cu piept de porc la cuptor