Ardei umpluti

de AndreaE in Porc, 21 Apr 2014 | 2501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 buc de ardei
  • 600 g carne tocata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 cana de orez
  • Sare , piper, boia dulce
  • 1 ou
  • O cana suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Am curatat ardeii. I-am taiat cotorul si nervurile.


Am tocat marunt ceapa , morcovii si patrunjelul.


Intr-un bol am pus carnea toacata, orezul , oul si legumele tocate. Am pus boia, piper si sare si am amestecat bine.


Am umplut ardeii cu compozitia facuta, pe cele mai mari am asezat capacul ( pentru aspect:) ), apoi le-am asezat intr-o oala si peste ele am turnat apa deja fiarta, cat sa-i acopere. Am asezat deasupra o farfurie ca sa nu-i lase sa se ridice, si le-am pus la fiert cc o ora jumatate, incat sa se fiarba carnea si orezul.


Am amestecat faina cu 2 linguri din apa in care au fiert ardeii apoi am adaugat sucul de rosii , amestecand sa nu faca cocoloasa, apoi am adaugat in oala cu ardeii si am mai lasat la fiert vreo 10 minute.


Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bunica 1

21.04.2014, 22:12

Buni,buni!

Panacris 1

22.04.2014, 07:42

MOKUSKA 1

30.04.2014, 13:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita