Costita la cuptor

de AndreaE in Mancaruri cu carne, 13 Feb 2014 | 4328 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr costite
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 portocala
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceasca apa
  • sare,piper,oreganoo,rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita la cuptor:

Se rade morcovul , se toaca marunt ardeiul , ceapa si usturoiul. Se stoarce portocala .Se amesteca toate, apoi se adauga uleiul si apa. Se condimenteaza.

Costitele se spala si se portioneaza, se aseaza in tava  iar peste se toarna compozitia de legume.  Se acopera cu folie de aluminiu apoi se tine in frigider 1 ora.

Se prajeste in cuptorul incins la 180 gr 45 min, apoi se da jos folia si se mai lasa la rumenit.

Se serveste cu garnitura dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Bunica 1

14.02.2014, 15:37

Bune rau,rau!

Rocsi 1

14.02.2014, 20:08

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 23:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Meatball = Chiftelute