Cornelia89

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 26.02.2013

RETETE13
PRIETENI17
Retete / Dulciuri

Bounty Bars

In Prajituri la 10 Aug 2014

Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din cuptor mai lasam sa se raceasca si incep sa insiropez blatul. Sirop- Adaug laptele cu zaharul si...

Chec de fructe

In Dulciuri la 9 Mar 2014

Se separa albusul de galbenus. Albusurile se bat spuma cu cele 11 linguri de zahar. Se adauga galbenusurile,laptele treptat,uleiul tot treptat si faina la fel. Se adauga esenta de vanilie,coaja de lamaie si lingura de bicarbonat stins cu zeama de lamaie sau otet. Se pune in tava foaie...

Prajitura Tosca cu nuca de cocos

In Prajituri la 22 Ian 2014

Pentru blat Batem albusurile spuma cu zahar,adaugam un praf de sare, incorporam faina cu praful de copt, amestecand usor, si adaugam cele 3 linguri de nuca de cocos. Omogenizam.Punem compozitia in tava si nivelam. Dam la cuptor, dupa ce trece testul scobitorii il scoatem din cuptor si-l...

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata

In Prajituri la 21 Ian 2014

Salam de biscuiţi, reţetă cu ciocolata Pun intr-o craticioara apa cu rahatul taiat cuburi mici si se lasa pana incepe sa se topeasca rahatul.Se pune cacao intr-un castron cu putina apa ca sa se omogenizeze si pui peste apa cu rahat. Se lasa sa clocoteasca si se adauga untul si dupa...

Eclere

In Prajituri la 7 Iul 2013

Pentru cosuri: Se fierbe apa cu uleiul pe foc pana da in clocot se ia de pe foc si se adauga 1 cana de faina  se bate cu telu pana nu se mai formeaza cocoloase  se adauga amoniacul stins cu putin otet,sarea se lasa sa se raceasca bine apoi se adauga oualele unu cate unu...

Dulceata de visine

In Dulceata / Gem la 6 Iul 2013

Eu am masurat un bol de fructe unul de zahar. Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn. Se pune vasul la foc mic sa fiarba incet , cand incepe sa faca spuma se inlatura cu spumiera sau cu o...

Gem de caise

In Dulceata / Gem la 6 Iul 2013

Caisele se spala si se curata de samburi, -le tai in doua si adaug zahar peste ele , le pun la fiert ;cand este aproape gata adaug zeama de la o lamaie si-l mai fierb 20 min. -cand este gata gemul pun in borcane  mie mi-au iesit 7 borcane de 400 ml si un borcan de 800 ml

Negresa

In Prajituri la 14 Mai 2013

Glazura : Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte. Lasam sa se topeasca zaharul, apoi adaugam cacaoa cam 2 linguri si nuca pisata. Blat: Albusurile le batem spuma impreuna cu zaharul. Galbenusurile le amestecam pana...

Cornulete cu rahat

In Prajituri la 14 Mai 2013

Se amesteca borsul cu drojdia, se adauga zaharul, se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga untura si faina si adaugam faina pana nu se mai lipeste de degete, apoi o lasam sa creasca. Se ia cate o bucata mica de coca si se intinde o foaie foarte subtire. Se taie in triunghiuri si se...

Tort

In Torturi la 21 Mar 2013

Se separa galbenusurile de albusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste zaharul si se face o bezea care nu se va desprinde de pe peretii vasului. Galbenusurile se amesteca si ele si se adauga peste compozitia de albusuri. Se adauga o esenta de vanilie, se adauga si faina...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 10.08.2014

Bounty Bars

publicat la 09.03.2014

Chec de fructe

publicat la 09.03.2014

Mucenici

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]