Cornulete cu rahat

de Cornelia89 in Prajituri, 14 Mai 2013 | 14188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de 200 ml de bors
  • 1 cana de 200 ml untura
  • un cub de drojdie
  • 100 gr zahar
  • o jumatate de kg de rahat
  • faina cat cuprindre
  • un plic de zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • coaja rasa de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Se amesteca borsul cu drojdia, se adauga zaharul, se amesteca pana se dizolva zaharul. Se adauga untura si faina si adaugam faina pana nu se mai lipeste de degete, apoi o lasam sa creasca.

Se ia cate o bucata mica de coca si se intinde o foaie foarte subtire. Se taie in triunghiuri si se formeaza cornuletele.

Se da la cuptor preincalzit pana se rumenesc un pic .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat (de post)