Bounty Bars

de Cornelia89 in Prajituri, 10 Aug 2014 | 3125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat :
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura praf de copt
  • Crema:
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri rase gris
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 100 gr nuca de cocos
  • Sirop:
  • 3 linguri zahar
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite cafea instant sau ness
  • Glazura:
  • 1 ciocolata
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty Bars:

Blatul - batem albusurile spuma cu zahar ,adaugam galbenusurile, untul topit, faina treptat. Se adauga praful de copt stins si cacaoa. Facem testul scobitorii , dupa ce a trecut testul scoatem din cuptor mai lasam sa se raceasca si incep sa insiropez blatul.


Sirop- Adaug laptele cu zaharul si cele 2 lingurite de cafea instant si il las pana se topeste zaharul.Opresc focul.


Crema -Punem laptele la foc impreuna cu zaharul ,dupa ce s-a topit zaharul adaugam cele 4 linguri de gris, cand incepe sa fiarba grisul se adauga untul ,se ia de pe foc compozitia si se adauga nuca de cocos.


Crema se toarna fierbinte peste blat si o uniformizez cu cutitul.


Glazura - Se topeste ciocolata cu laptele si mierea pe bain marie dupa aceea se toarna peste prajitura si se da la frigider pentru 3 h

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bounty Bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Ubulika 1

11.08.2014, 17:09

Panacris 1

12.08.2014, 11:25

Rocsi 1

12.08.2014, 13:04

Buna prajitura!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert bounty de casa