Bounty

de Ligia Bxl in Dulciuri, 17 Iul 2014 | 2156 vizualizari

 

Imi place tot ce e cu cocos :)

 

INGREDIENTE

  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 50 gr unt
  • 85 gr zahar
  • 200 gr frisca lichida
  • 170 gr nuca de cocos alb
  • 30 gr nuca de cocos roz
  • 150 gr ciocolata neagra (sau cu lapte de care doriti ptr glazura)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bounty:

Intr-o cratita se pune frisca lichida, zaharul si untul, se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul. Se adauga zaharul vanilat si nuca de cocos. Se lasa la racit.

Se pune pe un planseta de lucru o folie de aluminiu, peste se toarna compozitia de nuca de cocos, se aseaza in forma patrata cu o inaltime de cca 1-2 cm.

Se da la rece (peste am pus o folie alimentara,apoi am pus la congelator pentru o racire mai rapida).

Dupa racire am portionat in bastonase si le-am trecut prin ciocolata neagra topita la bain-marie.

Se dau la rece pana se intareste ciocolata.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Bounty-0
Bounty-1
Bounty-2
Bounty-3
Bounty-4
Bounty-5

COMENTARII (19)

Xandrinne

Xandrinne 1

18.07.2014, 10:05

Am salvat reteta, imi place mult!

anca_rm

anca_rm 1

18.07.2014, 11:07

ce faina e reteta

 Lavinia

Lavinia 1

18.07.2014, 17:30

ce fain

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!