Impletitura cu nutella si rahat

de pity19 in Dulciuri, 21 Mar 2014 | 1044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina ,
  • 150 gr unt ,
  • 2 lg zahar ,
  • 1 plic zahar vanilat ,
  • esenta de rom ,
  • 15 gr drojdie ,
  • un praf de sare ,
  • rahat ,
  • nutella ,
  • galbenus ,
  • 2 lg lapte .
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Impletitura cu nutella si rahat:

Adaugam faina intr-un castron, punem untul, zaharul, zaharul vanilat, esenta de rom, drojdia dizolvata in 2 lg apa, praful de sare si amestecam pana devine un aluat nici prea tare dar nici prea moale. Lasam la odihnit aprox 45 minute la loc cald. Dupa ce a dospit, se da pe masa de lucru, se presara putina faina, intindem cu sucitorul foaie subtire, taiem 3 bucati egale ca pentru saratele, doar ca mai lungi si late


Umplem fiecare foaie cu nutella si rahat (eu am umplut o foaie cu nutella, una cu rahat si una cu nutella si rahat). Rotim fiecare foaie pentru a nu iesi umplutura, unim cele 3 foi rotite, facem un nod la inceputul fiecarei foi, le impreunam, impletim in 3 strans, ungem cu galbenus amestecat cu lapte.


Luam o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si faina. Dam la cuptorul preincalzit cca 30 de minute. Scoatem impletitura din cuptor, presaram cu zahar pudra, taiem impletitura uniform si servim!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Impletitura cu nutella si rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

simonacallas 1

21.03.2014, 20:58

Pushaa 1

21.03.2014, 21:11

MotanLaOale 1

22.03.2014, 00:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort amandina