Ciorba de pui a la grec

de Lau in Supe/Ciorbe, 10 Apr 2011 | 4656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel
  • 1 ceasca de orez
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml smantana
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui a la grec:

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,spumand de cate ori este nevoie


Dupa ce fiert scoatem carnea si o lasam putin sa se raceasca,desfacem carnea de pe os si o taiem fasii,


Curatam ceapa, morcovul si ardeiul si le tocam marunt,punem legumele in supa in care a fiert carna,spalam orezul si il adaugam in ciorba. Lasam sa fiarba pana cand legumele si orezul sunt aproape fierte, adaugam carnea.


Intr-un vas amestecam smantana cu galbenusurile si cu un polonic turnam supa in fir subtire,amestecand continuu.


Adaugam supa pana cand amestecul de galbenusuri se apropie la temperatura ciobei, dam apoi oala deoparte si turnam compozitia de galbenusuri amestecand cu lingura deasupra ciorbei.


Punem iar pe foc si o mai lasam sa dea cateva clocote,adaugam patrunjelul, piperul si sarea dupa gust

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Cris2711 1

12.04.2011, 17:32

Lau 1

15.04.2011, 14:46

cris

alinutzika 1

08.09.2011, 09:35

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta