Minestrone

de luminita20_2006 in Supe/Ciorbe, 27 Mar 2010 | 4558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 tulpina telina
  • - 200 gr boabe
  •  fasole(eu am folosit fasole fiarta in casa dar se poate pune si din conserva)
  •  - 1 ceapa
  •  - 1 cartof mic
  • -1-2 morcovi
  •  - rosii zdrobite sau rosii in bulion
  • -1 dovlecel(eu am am pus)
  •  -1 catel usturo
  • i -supa de pui
  • -oregano
  •  -busuioc
  • -ulei de masine
  •  - stelini
  • - parmezan
  •  -patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Minestrone:

Legumele se spala si se taie cuburi . Se incalzeste intr-o oala ulei apoi se pun telina taiata bucati, ceapa ,usturoiul,morcovul, dovlecelul, cartoful si se lasa sa se imoaie 20min. fara sa se rumeneasca.

Apoi se adauga supa de pui si se lasa sa fiarba, iar dupa 15 min de fiert se aduga rosiile. Cand sunt gata legumele se aduga fasolea si pastele stelini, se lasa sa fiarba pana cand sunt gata pastele, se condimenteaza dupa gust cu sare , piper si oregano, busuioc.

Se serveste cu parmezan si patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Minestrone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

30.03.2010, 02:37

super bun felicitari

Sylvia 1

30.03.2010, 17:28

Excelent arata !!!

luminita20_2006 1

03.04.2010, 17:41

multumesc fetelor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minestroni