Supa minestrone

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 15 Mar 2017 | 4071 vizualizari

 

O supa groasa, consistenta, cu multe legume colorate si hranitoare si nu-i mai mult de 20 lei pentru doua portii generoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 tija apio
  • 4 rosioare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri fasole alba din conserva
  • 2 linguri fasole rosie din conserva
  • 1/2 dovlecel
  • 3 linguri fasole verde congelata
  • 120 ml suc de rosii
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper
  • ½ lingurita oregano uscat
  • 40 gr mini fusile
  • 2 linguri ulei
  • 600 ml cu apa fierbinte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa minestrone:



  • Pune uleiul intr-o craticioara si adauga ceapa tocata marunt, usturoiul tocat fin, morcovul tocat rondele, apoi apio rondele fine si soteaza-le 5 min'




  • Condimenteaza cu sare si piper, oregano uscat si frunza de dafin




  • Adauga apoi cartoful taiat cubulete, apoi dovlecelul tot cubulete si 600 ml apa fierbinte




  • Lasa sa fiarba putin, adauga apoi fasolea verde, rosiile tocate si fasolea boabe din conserva.




  • La final pune sucul de rosii si cand legumele sunt fierte pune pastele mici si mai lasa-le cateva minute sa fiarba



 

TIPS-URI

1

Poti adauga la final oregano si busuioc proaspat, pentru o aroma deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa minestrone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

trifadalia 1

19.02.2018, 11:23

he he

trifadalia 1

19.02.2018, 11:24

primul like e al meu

mihaelar63 1

28.07.2018, 00:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie ,fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui