Supa minestrone

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 15 Mar 2017 | 14804 vizualizari

 

O supa groasa, consistenta, cu multe legume colorate si hranitoare si nu-i mai mult de 20 lei pentru doua portii generoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 tija apio
  • 4 rosioare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri fasole alba din conserva
  • 2 linguri fasole rosie din conserva
  • 1/2 dovlecel
  • 3 linguri fasole verde congelata
  • 120 ml suc de rosii
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper
  • ½ lingurita oregano uscat
  • 40 gr mini fusile
  • 2 linguri ulei
  • 600 ml cu apa fierbinte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa minestrone:

  • Pune uleiul intr-o craticioara si adauga ceapa tocata marunt, usturoiul tocat fin, morcovul tocat rondele, apoi apio rondele fine si soteaza-le 5 min'

  • Condimenteaza cu sare si piper, oregano uscat si frunza de dafin

  • Adauga apoi cartoful taiat cubulete, apoi dovlecelul tot cubulete si 600 ml apa fierbinte

  • Lasa sa fiarba putin, adauga apoi fasolea verde, rosiile tocate si fasolea boabe din conserva.

  • La final pune sucul de rosii si cand legumele sunt fierte pune pastele mici si mai lasa-le cateva minute sa fiarba

TIPS-URI

1

Poti adauga la final oregano si busuioc proaspat, pentru o aroma deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa minestrone" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Supa gustoasa cu legume - Reteta cu ingrediente simple si de post