Ciorbita rapida de purcel

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 31 Mar 2020 | 2727 vizualizari

 

 Am vrut sa -i zic acestei ciorbe -de mare viteza. Adica, cum sunt circuitele acelea auto de mare viteza. Asa si ciorbita aceasta: te-ai invartit rapid de trei ori prin bucatarie si este gata. Eu prepar de obicei cantitate pentru doua zile. De data aceasta s-a consumat intr-o singura zi.Ciorbita de mare viteza pe cat de repede s-a preparat, tot asa a si disparut, de buna ce a fost  !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne purcel
  • 200 gr mix legume congelate pentru ciorba [mazare, fasole verde , morcov ,gulie , telina]
  • 200 gr mazare si morcov -congelate
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 dovlecel
  • 2 cepe mici
  • 1 pahar bulion rosii-de casa ,productie proprie
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 lingurita boia ardei
  • 1/4 lingurita piper
  • codite de ceapa verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita rapida de purcel:

  1. Carnea de purcel se taie cubulete si se pune la fiert in 2 l apa cu sare.
  2. Pentru economisire de timp folositi apa infierbantata in fierbatorul electric.
  3. Intre timp curatati si taiati marunt, ceapa si dovlecelul.
  4. Caliti usor in ulei incins ceapa taiata cubulete.
  5. Cand aceasta devine sticloasa se pune boiaua si se stinge cu bulion.
  6. Turnati deasupra  carnea fiarta si apa clocotita.
  7. Adaugati legumele decongelate si dovlecii taiati cubulete.
  8. Fierbeti la foc mic 8-10 minute. Piperati.
  9. Gustati si sarati daca mai este nevoie.
  10. La servire dati prospetime ciorbitei cu ardei iute taiat rondele si cu codite tocate de ceapa verde.

  Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Legumele congelate sunt o alternativa rapida si sanatoasa pentru prepararea ciorbelor in extrasezon .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita rapida de purcel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza si costita de porc