Ciorbita de fasole boabe, cu legume

de SENO in Supe/Ciorbe, 23 Iul 2011 | 4107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un sfert de kg fasole boabe
  • 3 rosii proaspete sau din conserva
  • 1 radacina de telina mai micuta
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 mocov mai mic
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei
  • patrunjel verde
  • o cescuta de ulei
  • sare,piper,putina boia dulce

 

 

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de fasole boabe, cu legume:

Fasolea se alege,se spala bine si se pune la fiert. Legumele se curata,se spala si se taie dupa preferinta fiecaruia. Se pune uleiul in oala in care se va face ciorbita se adauga ceapa si se caleste foarte putin,apoi se pun si restul legumelor si boiaua dulce ,se mai caleste 1 minut sau 2 apoi se pune apa,se lasa sa fiarba si se adauga fasolea gata fiarta,sare si piper. Rosiile se pun 2-3 minute in apa fierbinte si se decojesc,se taie si se adauga si ele la ciorbita .


Cand e gata se pune patrunjelul si leusteanul tocat si gata. :)

 

TIPS-URI

1

se poate pune si carnita de porc afumata sau proaspata dar vara e mai buna fara

2

se poate consuma in zilele de post

3

e foarte buna si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de fasole boabe, cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Lau 1

24.07.2011, 12:51

buna

mamaieelena 1

24.07.2011, 13:53

MotanLaOale 1

25.07.2011, 08:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon(in Kukta)