Giana

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 18.07.2013

RETETE66
PRIETENI242
Retete

Mantî

In Vita la 23 Sep 2013

Se amesteca ingredientele pt aluat, faina se adauga treptat pana se obtine o coca putin mai tare care nu se lipeste de maini. Se imparte aluatul in 4 parti egale si se formeaza bile pe care le lasam putin sa se odihneasca pana pregatim umplutura. Amestecam carnea tocata cu ceapa data prin...

Mere cu crema de vanilie

In Dulciuri la 18 Sep 2013

Se curata merele de coaja si se scobesc pentru a scoate semintele, dar trebuie sa le curatam cu grija pentru a pastra intact marul. In interiorul fiecarui mar punem cate 2 linguri de zahar si presaram scortisoara. Asezam merele intr-o cratita cu capac in care punem apa, nivelul apei trebuie sa...

Nuci

In Prajituri la 16 Sep 2013

Se framanta ingredientele pentru aluat si se lasa la frigider pentru jumatate de ora. Punem forma pe foc si o incingem pe ambele parti, o ungem cu putin ulei doar pt primele nuci, dupa aia nu mai este necesar deoarece coca nu se va mai lipi. Scoatem coca din frigider si facem mici bilute pe...

Hünkar beğendi (Mancarea preferata a sultanului)

In Vita la 16 Sep 2013

Se spala vinetele, se usuca cu un prosop, se inteapa in cateva locuri cu furculita si se coc in cuptorul incins la 200 grade. Carnea eu prefer sa o pregatesc la oala sub presiune pentru ca se gateste mai repede si ii da un gust mai bun. Taiem ceapa cubulete, punem oala pe foc, adaugam...

Supa crema de linte rosie

In Supe la 14 Sep 2013

Se spala lintea in mai multe ape si se pune la fiert cu 6 pahare cu apa. Cand lintea incepe sa fiarba, luam spuma de deasupra si adaugam legumele: ceapa, morcovul si cartoful, taiate in patru. Se adauga putina sare si se lasa la fiert intr-o oala cu capac la foc mic jumatate de ora, pana ce...

Poğaça cu masline si branza (Chifle umplute)

In Aperitive / Garnituri la 12 Sep 2013

Se dizolva drojdia in laptele cald, se adauga sarea, zaharul si 3 linguri de faina, se amesteca putin si se lasa 5 minute la dospit. Dupa ce s-a dospit adaugam uleiul, albusul de ou si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Adaugam faina si framantam pana ce aluatul devine moale ca lobul...

Afisate 61 - 66 din 66 retete    

Postari recente

publicat la 26.11.2014

Biscuiti de ciocolata

publicat la 12.11.2014

Cornuri pufoase cu branza

publicat la 12.11.2014

Supa de cartofi cu telina

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

O prăjitură n-ai da și tu...

 
 
 
Retete preferate
Negresa

Voturi:36

Cornuri Bratislava

Voturi:43

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de Pancakes cu Cacao cu Sos de Ciocolata si Fructe

ieri la 17:49

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

pe 20.05 la 23:04

Supa gulas - Reteta ungureasca de supa savuroasa

pe 20.05 la 17:30

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]