Supa de cartofi cu telina

de Giana in Supe, 12 Noi 2014 | 2841 vizualizari

 

Aceasta supa fierbinte cu smantana este delicioasa mai ales in zilele reci de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 2 cuburi pentru supa de legume dizolvate in apa (1 L sau 1,5 L)
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • sare, piper macinat, nucsoara rasa
  • frunze de telina tocate sau patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi cu telina:

Se spala legumele, se curata si se toaca marunt, pastrand frunzele de telina.


Se calesc legumele tocate in ulei aproximativ 5 minute. Se adauga supa de legume si se fierbe timp de 20 minute.


Se paseaza legumele in oala, cu un mixer. Se adauga smantana si se pune pe foc sa fiarba cateva minute.


La final se condimenreaza cu sare, piper si un praf de nucsoara. Se imparte supa in boluri si se presara deasupra frunze de telina tocate.

 

TIPS-URI

1

Supa se potriveste alaturi de bagheta prajita cu usturoi.

2

Supa va fi mai gustoasa, daca se imbogateste cu creveti mici fierti, astfel se obtine o supa pentru ocazii festive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi cu telina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

elucubratiiculinare 1

13.11.2014, 17:29

yammy

marcela1979 1

15.11.2014, 05:59

mihaelar63 1

10.10.2016, 21:32

Ce bine arata !!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Supa italiana cu legume