Bun venit!LOGIN • CONT NOU
6
BucatarasChef
Fetesti
Bucataras din 09.04.2010
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...
publicat la 20.12.2020
publicat la 13.12.2020
publicat la 30.11.2020
Cere și ți se va lua!
Voturi:23
Voturi:31
Voturi:17
In cont 66
Lumanare parfumata
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Taietor de pizza
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de bucatarasa 1
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:14
de vasimur 4
ieri la 14:52
3 comentarii
de gaby_duceag 8
de Constelatialeu 9
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Caty
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pastrama de oaie, afumata
Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de cca 1 cm. ( Daca e prea groasa nu se va patrunde bine la frigere, iar daca e prea subtire se va arde ) Intr-un vas adanc preparam sosul cu care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il...