Salata de sfecla rosie cu hrean si otet

de Ina in Muraturi, 30 Noi 2020 | 741 vizualizari

 

Potrivită la orice fel principal, recomandată și în stări gripale.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 bucăți sfeclă roșie
  • 200 ml oțet 9%
  • 250 ml miere de albine
  • 1 lingură sare grunjoasă
  • 1-2 bucăți de hrean
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu hrean si otet:

Punem sfecla pe o tavă acoperită cu hartie de copt și o coacem în cuptorul încins la 180 de grade, pentru cca. o oră. Când intră furculița ușor în bucata de sfeclă, este semn că s-a copt și putem opri cuptorul.


Se lasă să se răcească, curățăm coaja ( operațiune ce se realizează foarte ușor )și se toacă cubulețe.


Hreanul se curață de coajă și se mărunțește în robot sau de rade pe răzătoarea mică.


Pentru dressing se amestecă într-un bol oțetul, sarea și mierea până obținem un lichid omogen.


Intr-un castron încăpător se amestecă cubulețele de sfeclă, hreanul și sosul de miere și oțet.


Se umplu borcanele cu sfecla și se presează usor. Se completează cu sosul până umplem borcanele și capsăm.


Păstrăm în cămară sau beci.

TIPS-URI

1

Salata poate fi pregătită și cu sfeclă fiartă dar gustul și aroma sfeclei coapte nu compară cu nimic

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie cu hrean si otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

03.12.2020, 11:37

Buna!

Panacris 1

04.12.2020, 19:59

Nelipsită iarna!

gaby_gabytza 1

10.12.2020, 21:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Piept de pui umplut
  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Castraveti in otet