Pur_si_simplu_papa_bun

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 03.04.2011

RETETE59
PRIETENI20
Retete / Supe/Ciorbe

Supă de fasole verde cu cârnați afumați

In Supe la 28 Noi 2011

După cum vă spuneam mai sus am fiert o bucată mică de curcan din care mi-a ieșit o bunătate de zeamă. Carnea am tăiat-o bucăți și am pus-o deoparte. În supă am pus să fiarbă morcovii, albitura, ceapa și ardeiul tocate, iar când au erau aproape gata am adăugat fasolea...

Ciorbă de legume cu cărniţă afumată

In Ciorbe la 31 Mai 2011

Carnea am fiert-o în oala sub presiune, iar legumele le-am tocat-tăiat-ras :)).Când carnea a fiert, am călit în 2 linguri de ulei legumele şi am stins cu zeamă de carne şi apa (zeama a ieşit un pic prea concentrată). După ce au fiert legumele, am adăugat cărniţa...

Supă cremă de broccoli

In Supe la 10 Mai 2011

Se topeşte untul împreună cu o lingură de ulei de măsline. Ceapa şi ţelina se călesc puţin, până devin moi, apoi se adaugă broccoli, apa (supa) şi se lasă la foc mic până fierb legumele. Acestea se mixează bine cu blenderul şi se adaugă din zeama în care...

Supă de văcuță cu tăieței

In Supe la 20 Apr 2011

Pe lângă zeama de carne rezultată (am strecurat-o înainte de a o muta în oala obișnuită de supă) și morcovii fierți pe care i-am împărțit între supă și rasol, am pus frunze de pătrunjel și leuștean verzi, sare și piper proaspăt măcinat, tăieței...

Ciorbă cu perişoare din peşte

In Ciorbe la 13 Apr 2011

Am scos peştele din congelator, l-am lăsat să se decongeleze, am „pescuit” cu penseta ultimele oase rămase în filé şi l-am tocat în robotul de bucătărie împreună cu 2 fire de ceapă verde şi nişte pătrunjel verde. Carnea tocată am amestecat-o cu...

Supă de pui cu cuş-cuş

In Supe la 9 Apr 2011

Morcovii şi albitura se curăţă şi se rad pe răzătoarea mare. Carnea de pui se pune la fiert în apă rece şi când e gata se strecoară zeama, iar carnea se desprinde de pe oase şi se mărunţeşte. Zarzavaturile rase se călesc într-o lingură de ulei 2-3 minute,...

Supa crema de pastarnac copt

In Supe la 3 Apr 2011

Începem prin a pune la copt usturoiul necurăţat într-o tavă, pentru 10 minute. Între timp am curăţat păstârnacul şi l-am tăiat bucăţi. După cele 10 minute se adaugă în tavă şi păstârnacul stropit cu un pic de ulei. Se mai lasă la cuptor cam 30...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 16.02.2012

Chec cu mere

publicat la 30.01.2012

Ștrudel cu mere și nuci

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]