Supă de fasole verde cu cârnați afumați

de Pur_si_simplu_papa_bun in Supe, 28 Noi 2011 | 6021 vizualizari

 

Nu știu cum vă organizați voi cu gătitul, dar eu marțea rămân întotdeauna fără mâncare gătită, așa că m-am gândit să vă dau o idee de o supă consistentă (nici nu vă mai trebuie altceva de mâncare :)), numai bună pentru o zi friguroasă.

 

INGREDIENTE

  • • o pungă de fasole verde congelată (of..deja trecem la legume de prin congelator!)
  • • o ceapă albă
  • • 2 morcovi + alte zarzavaturi de prin frigider (țelină, pătrunjel etc.)
  • • o roșie și un ardei verde
  • • supă de carne (eu am fiert o bucată de curcan)
  • • 2 fire de cârnați afumați tăiate în bucăți de 2 cm (aproximativ)
  • • 2 căței de usturoi pisați
  • • 1/4 linguriță de boia dulce
  • • frunze de țelină
  • • sare și piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de fasole verde cu cârnați afumați:

După cum vă spuneam mai sus am fiert o bucată mică de curcan din care mi-a ieșit o bunătate de zeamă. Carnea am tăiat-o bucăți și am pus-o deoparte. În supă am pus să fiarbă morcovii, albitura, ceapa și ardeiul tocate, iar când au erau aproape gata am adăugat fasolea verde, roșia și bucățile de cârnați. Le-am lăsat să fiarbă la foc mic. La final am pus înapoi cărnița de curcan, usturoiul pisat, am presărat boiaua, frunzele de țelină tocate și am potrivit supa cu sare și piper.

E delicioasă cu pâine de casă, ardei iute și, binențeles, smântână! Să aveți poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de fasole verde cu cârnați afumați" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Supa de Fasole Verde cu Costita Afumata (Reteta Video)